Trustpilot

Udrens din krop med Detox-kur

Har du nogensinde følt dig træt og tung i kroppen? Det kan skyldes ophobning af giftstoffer i kroppen, som kan have en negativ indvirkning på vores helbred og velvære. En detox-kur kan hjælpe med at udrense kroppen og give os et boost af energi og vitalitet. Kroppen får det simpelthen bedre både indvendigt og
udvendigt. Men hvordan virker en detox-kur, og hvordan kan den hjælpe med at forbedre vores sundhed? I dette blogopslag vil vi dykke ned i, hvad en detox-kur indebærer, og hvordan du kan komme i gang med at rense din krop og give den et sundt boost.

Detox-kur på 3 trin

Giv din krop og sjæl et sundhedsboost, der vil efterlade dig med en fornyet glød både indvendigt og udvendigt. Denne detox-kur er specielt designet til at genopbygge din krops energi, styrke dit immunforsvar og forbedre din mentale tilstand, så du føler dig på toppen af dit velvære.

Med detox-kur kan du forvente at styrke både din krop og hud ved hjælp af en blanding af økologiske vitaminer, mineraler, salte, antioxidanter, vegetabilske ekstrakter og urter, der er kendt for deres udrensende egenskaber. 

Trin 1. Dagligt energiboost

Skin Nutrition - All in one, vitamins & minerals

Dette specifikke kurforløb forbedrer hudens indre balance. Forløbet involverer daglig indtagelse af en tablet i en periode på enten tre måneder eller året rundt - ideelt set i forbindelse med et måltid. Tabletten er sammensat af en bred vifte af aktive vitaminer, organiske mineraler og vegetabilske ekstrakter, som alle arbejder sammen for at vedligeholde hudens tilstand og bindevæv, og dermed sikre en sund og velfungerende hud.

 

Trin 2. Dybderensning ugentligt 

Black Clarity - Charcoal Body Scrub 

Dybderensende og effektiv, denne krops-polish indeholder aktivt kul, som fjerner døde hudceller og fremmer cellefornyelsen. Aktivt kul har længe været kendt for sine afgiftende egenskaber, og denne formel udnytter dens evne til at absorbere urenheder og astringere porerne for at skabe en sundere hud. For optimal virkning anbefales det at bruge produktet 1-2 gange om ugen på fugtig hud, hvor det masseres ind i små, cirkulerende bevægelser. Efter et par minutter kan produktet skylles af med vand eller en fugtig vaskeklud for en ekstra plejende effekt.

Produktet er egnet til alle hudtyper og kan med fordel efterfølges af en badeolie. Det er vigtigt at påføre olien på en fugtig hud, da dette vil hjælpe huden med at optage olien bedre og give den den nødvendige fugt og pleje.

 

Trin 3. Detox-massage 

Detox & Anti Cellulite Oil - Draining & Slimming Effect

Denne kraftfulde olieblanding er skabt til at rense kroppen og forbedre dens sundhed. Den indeholder essentielle olier, der virker afgiftende og antiseptisk, hvilket hjælper med at dræne overskydende affaldsstoffer og væske fra kroppen. Olien er også kendt for sin effektivitet mod cellulite/appelsinhud, og som en hjælp til at reducere fedtdepoter under en slankekur. Eukalyptus er en af de vigtige ingredienser, da den hjælper med at forbedre kredsløbet og skaber en let og forfriskende følelse i kroppen.

For hurtigst mulige resultater anbefales det at anvende olien morgen og aften som en koncentreret kur på 4-12 uger. Massér olien ind på fugtig hud efter bad med Gua Sha teknikken for optimal absorption og effektivitet.

Denne olie egner sig til alle, der ønsker en mere sund og ren krop, og dens kraftfulde ingredienser vil hjælpe med at opnå dette mål.

ANGEL WING – PINK CRYSTAL – BODY GUA SHA

Den lyserøde krystal er en fantastisk sten til at give en dyb, udrensende og velgørende effekt på hele kroppen. Med dens bølgede side er den særligt velegnet til at lindre spændinger og myoser og er også effektiv mod hård cellulite og ophobede affaldstoffer i kroppen.

For at opnå den bedste effekt anbefales det at påføre olien på kroppen og derefter bruge stenen til at udføre simple, lange strøg i retning mod hjertet. Den bølgede side kan bruges til at give en dyb og intens massage, der vil hjælpe med at lindre spændinger og øge blodgennemstrømningen i kroppen.

 

Indvendig Detox

Indvendig detox er en populær metode til at rense kroppen for affaldsstoffer og forbedre den generelle sundhedstilstand. Det indebærer typisk at, man undgår fødevarer og drikkevarer, som kan være skadelige for kroppen, og i stedet indtager næringsrige fødevarer og drikkevarer, der understøtter kroppens naturlige afgiftningssystemer. Udover at forbedre fordøjelsen og øge energiniveauet, kan en indvendig detox også bidrage til at forbedre hudens udseende og mindske inflammation i kroppen. Der er mange forskellige måder at gennemføre en indvendig detox på, og det er vigtigt at finde en tilgang, der passer til ens individuelle behov og helbredstilstand. 

 

Drik en masse væske 

At drikke en masse væske er en vigtig del af enhver detox-kur, da det hjælper med at rense kroppen for affaldsstoffer og understøtter dens naturlige afgiftningssystemer. Væsken kan komme fra en række forskellige kilder, herunder vand, urtete, grøntsags- og frugtjuice. Det anbefales at drikke 2 liter væske om dagen. Start dagen dejligt ud med et friskt glas citronvand, og tilføj evt. lidt æble cider eddike. Derudover kan du lave en lækker juice/smoothie på grønsager og frugt. 

Læs evt. dette blogopslag om, hvordan du gør almindeligt vand lidt mere spændende: her 

Undgå helst koffeinholdige drikkevarer, da disse kan være skadelige for kroppen og modvirke de positive effekter af en detox. Hvis du absolut ikke kan undvære din kaffe, så drik kun kaffe før frokost og maks 1-2 kopper. Resten af dagen bør du udskifte kaffe med te (urtete eller grøn te) 

 

Opskrift på lækker grønsagsdrik 

 

Ingredienser:

 • En håndfuld frisk spinat og grønkål
 • En rå rødbede 
 • 2 stk. selleri-stænger
 • 1 avocado
 • Revet citron skal
 • 1 tsk. spirulina pulver 
 • Vand eller æble juice til at fortynde med 
 • Lille mængde hakket ingefær samt knust is

Skær alle grønsageren ud fint, og kom alt i blenderen. Blend til den ønskede tekstur er der, og tilsæt mere væske hvis teksturen er for tyk. 

Velbekomme!

 

10 leveregler til din indvendig detox-kur 

 1. Du kan med fordel drikke dine grøntsagsjuicer lidt før hovedmåltiderne - dette gør at du stabiliserer dit blodsukker og undgår at overspise.
 2. Dyrk en masse motion, der får pulsen op, mindst 30 minutter om dagen. 
 3. Spis tre hovedmåltider – Og sørg for at få en masse grønt til hvert måltid. 
 4. Spis tre mellemmåltider i løbet af dagen. Sørg for at disse mellemmåltider er fiberrige og grønne. fx grovkiks/knækbrød og gulerødder, agurk, peberfrugt, selleri, blomkål eller frisk frugt.
 5. Vælg fisk og fjerkræ af god økologisk kvalitet og spar på det federe animalske kød. Du kan med fordel indføre flere vegetariske dage i ugen.
 6. Vælg grove fibre fremfor andet. Du kan fx. erstatte dine almindelige ris med brune ris, pasta med fuldkornspasta og lyst brød med mørkt.
 7. Når du vælger mejeriprodukter så vælg dem med lavt fedtindhold. 
 8. Sørg for at minimere dit indtag af alkohol. Prioriter alkohol i små mængder. 
 9. Du må gerne holde cheat days 1-2 gange om ugen, men vælg det usunde omhyggeligt og gem det til specielle lejligheder. 
 10. Sørg for at prioritere dine 8 timers søvn. De 8 timer er nøsvendigt for kroppen, når den skal udrense indefra. 

TIP! Du kan med fordel ersatte søde sager med Pureness Herbal Infusion, som er en te med lakridsrod og anis. Drikken smager fantastisk, og som bonus drænerer den overskydende væske/ affaldsstoffer og modvirker ødemer ved hjælp af bukkehornsfrø og fennikel.

 

Alle produkter til din detox-kur

Ernæring 

Pure Oil Infusion

Skin Nutrition - All in one, vitamins & minerals 

Pureness - FENUGREEK & LICORICE – HOT HERBAL INFUSION 

 

Krop

Black Clarity - Charcoal Body Scrub

Pink Crystal - Body Gua Sha

Deotx & Anti Cellulite Oil

Detox Body Exfoliator

Sea Salt Body Scrub

 

Ansigt

Antiseptica - Lavender & Rosemary Oil

Gua Sha til Ansigtet

Red Clay - Pore Minimizer Mask & Exfoliator  

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort